Het nieuwe jaar is begonnen. Het eerste jaar van het voedselbos dat we open gaan voor Vrienden van Voedselbos Benthuizen. Heel spannend en heel leuk. Fijn om anderen mee te laten genieten met al het moois dat we hier hebben. We zijn vooral heel benieuwd naar dit nieuwe jaar. Benieuwd hoe het voedselbos zich ontwikkelt. Of alle nieuwe aanplant goed zal aanslaan. En benieuwd hoe de vrienden van het voedselbos het zullen beleven. Het is in elk geval duidelijk dat het een beetje van start zal gaan. Nog midden in de zware corona maatregelen. Daarom gaan we in aangepaste vorm van start; we maken met individuele afspraken om te komen kijken. Eigenlijk wel een mooie manier om elkaar te leren kennen. De eerste tijd zal sowieso in het teken staan van ontmoeten en ontdekken. Elkaar ontmoeten en het voedselbos ontdekken. Ik heb er zin in!