Verzend en Leveringsbeleid

VERZEND- en LEVERINGSBELEID

Het Modelplan
Het Modelplan horend bij de training ‘Start een voedselbos’ wordt met de post verzonden naar het opgegeven adres. Het bedrag voor de training is inclusief het Modelplan en de verzendkosten. Wij betalen de postzegel. Het Modelplan wordt na betaling binnen twee dagen verstuurd. Het Modelplan valt onder de uitzondering voor de wettelijke bedenktijd en herroepingsrecht omdat het verbonden is aan de online training die direct na aankoop kan worden ingezien.

Bedenktijd en herroepingsrecht
Alle producten en activiteiten vallen naar hun aard onder een uitzonderingsregel in de wettelijke bedenktijd en herroepingsrecht. Bedenk dus goed of je iets wilt voordat je het bedrag overmaakt.

Cadeaubonnen
De cadeaubonnen  verzenden we desgewenst met de post. De bedragen in de webshop zijn inclusief verzendkosten. Wij betalen de postzegel. Via de mail worden afspraken gemaakt over het adres waar het naar toe moet worden gestuurd en op welke dag wij het versturen. Daarna hangt het van de post af wanneer het op het adres aankomt. Dat ligt buiten onze verantwoordelijkheid.

De cadeaubonnen worden op aangeven van de koper gemaakt en kunnen niet worden geroutineerd. Ze vallen onder de wettelijke uitzondering voor bedenktijd en herroepingsrecht.