Training met STAP budget

Volg de training met STAP budget.

We zijn verheugd dat je onze training nu via Stapwijz met STAP-budget kunt volgen. Het hoeft je dan niets te kosten. Stapwijz is een platform waarop je honderden cursussen gratis kunt volgen. Omdat alles online is en de kosten worden gedekt door het STAP-budget, is dit een hele toegankelijke en leuke manier van leren.

Word Voedselbosbouwer!

De cursus ‘Word Voedselbosbouwer!’ geeft je inzicht in de verschillende aspecten van het beroep van voedselbosbouwer. Ben je moe van je kantoorbaan en toe aan iets nieuws? Wil je op een positieve manier bijdragen aan de verduurzaming van ons voedsel? Dan is deze cursus voor jou de manier om hier perspectief en handvatten in te krijgen.

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget is een subsidie van de overheid, die iedereen kan aanvragen voor een cursus of opleiding naar keuze. De type cursussen op Stapwijz zijn heel uiteenlopend. Stapwijz heeft cursussen van o.a. bekende experts, zoals bedrijfskundig expert Machiel Emmering, werkgeluk expert Claudia Sangers en LinkedIn expert Marjolein Bongers. In totaal zijn er 100 verschillende leertrajecten. Het aanbod op Stapwijz is door het STAP-budget voor jou volledig gratis, als je je voor deze subsidie aanmeld. Ook krijg je dan een jaar lang gratis toegang tot al hun andere 900+ cursussen, scans, audioboeken én kranten.

 

Je kunt je NU voor deze training aanmelden op Stapwijz, zodat je een bewijs krijgt en je je subsidie op maandag 1 mei kunt aanvragen.

Hier vind je de link naar de cursus voedselbos

Let Op! Noem Liesbeth als referentie bij je aanmelding. 

Verschil en overeenkomst

Hieronder een korte toelichting over de overeenkomst en het verschil is tussen de training ‘Start een Voedselbos’ (die je bij ons kunt boeken) en de training ‘Word Voedselbosbouwer’ die je bij STAPwijz kunt boeken en met STAP-budget kunt volgen. De online training met 20 lessen is bij allebei de trainingen hetzelfde. Het verschil zit in de inbedding met de andere trainingsonderdelen.

In de training ‘Start een Voedselbos’ combineer je de online training met een offline trainingsdag in ons voedselbos en een modelplan dat je met de post krijgt. In de training ‘Word Voedselbosbouwer’ combineer je de online training met maandelijkse online leersessies en tussentijdse toetsopdrachten, je krijgt toegang tot andere relevante online trainingen en je kunt afsluiten met een eindopdracht en een certificaat ontvangen.

Liesbeth van Bemmel

Liesbeth van Bemmel

Trainer & Beheerder Voedselbos Benthuizen

Ik ben sinds 2014 actief bezig met permacultuur en voedselbossen. In eerste instantie hobbymatig naast mijn baan als senior beleidsadviseur en projectmanager. Sinds 2019 werk ik fulltime als voedselbosbouwer, trainer en adviseur.

In 2017 heb ik de jaartraining Permacultuur gedaan en in 2019 de jaartraining Voedselbossen. Daarnaast heb ik vooral veel geleerd van het opzetten van Voedselbos Benthuizen. Zowel over het ontwerp en de beplanting als over organisatorische aspecten.

Ik wil mijn kennis en ervaring  graag inzetten om anderen te ondersteunen bij het opstarten van een voedselbos.

KvK nummer: 84134488